Motto

Noi vrem..Voi vreti..Ei..NU prea vor sa traim cu totii bine!

Tatar

"Je n'aime pas vos idées, mais je me batterai jusqu'à la mort pour que vous puissiez les exprimer" .... "Nu-mi plac ideile Dumneavoastră, dar voi lupta până la moarte pentru ca Dumneavoastră să le puteţi exprima". (Lui Voltaire i se atribuie fraza, considerată deviză, . a toleranţei)
Cand ti-e frica doar de Dumnezeu, nu ti-e frica de nimeni; cand nu ti-e frica de Dumnezeu ,ti-e frica de toti si de toate. Dumnezeu sa ne fereasca de cei care Nu au frica de Dumnezeu!!!

miercuri, 27 ianuarie 2016

CUPA PRIETENIEI Eveniment Caritabil

UNIUNEA DEMOCRATA TATARA (UDT) are placerea sa va invite la evenimentul caritabil pentru susţinerea  copiilor abandonati in centre sau la pediatrie intitulat “CUPA PRIETENIEI”.
Initiativa noastra a avut la baza 3 considerente:
1)     Fotbalul este sportul ales pentru ca este cel mai cunoscut si cum bine stim orice concentrare a atentiei catre bine ne distrage de la tot ce este rau.
2)     Activitatea caritabila ne ajuta sa empatizam cu cei mai putin norocosi si sa ne concentram sa gasim solutii pentru aceasta categorie sociala defavorizata -orfanii.
3)     Si nu in ultimul rand subliniem dublu si apasat inca o data ca toti cei care traiesc in Romania indiferent de conditia sociala, apartenenta etnica sau religioasa vor pune umarul la o buna intelegere si armonie.
Participarea si implicit contributia la eveniment se poate face :
Taxa de participare
Sponsorizari
Promovare MEDIA
Banii care se vor aduna în urma acestui eveniment vor fi destinaţi orfanilor.
Premierea 21.02.2016 interval orar 18.00-18.30
Locul: Sala sporturilor Medgidia
Gazda evenimentului :Primaria Medgidia
Initiator: Uniunea Democrata Tatara
Detalii la :  0724.717.613/0765.092.322 (Naim Belgin- Presedinte UDT)

                    0724.394.011 (Ilhan Iusuf-Presedinte UDT Filiala Valea Dacilor)

0 comentarii:

Articole

Blogger templates made by AllBlogTools.com

Back to TOP