Motto

Noi vrem..Voi vreti..Ei..NU prea vor sa traim cu totii bine!

Tatar

"Je n'aime pas vos idées, mais je me batterai jusqu'à la mort pour que vous puissiez les exprimer" .... "Nu-mi plac ideile Dumneavoastră, dar voi lupta până la moarte pentru ca Dumneavoastră să le puteţi exprima". (Lui Voltaire i se atribuie fraza, considerată deviză, . a toleranţei)
Cand ti-e frica doar de Dumnezeu, nu ti-e frica de nimeni; cand nu ti-e frica de Dumnezeu ,ti-e frica de toti si de toate. Dumnezeu sa ne fereasca de cei care Nu au frica de Dumnezeu!!!

miercuri, 16 mai 2018

Seminar de arbitraj Kureş-Aba Gűreş la Medgidia

https://ziarulamprenta.ro/invatamant/seminar-de-arbitraj-kures-aba-gures-la-medgidia/7290/

Seminar de arbitraj Kureş-Aba Gűreş la Medgidia

Ieri, Uniunea Democrată Tătară  a organizat la Medgidia, în sala de sport “Dan Spătaru”, un seminar de arbitraj Kureş-Aba Gűreş dedicat arbitrilor, viitorilor arbitri dar şi iubitorilor de kureş.
Coordonatorul seminarului a fost arbitrul internaţional de Kureş-Aba Gűreş şi de lupte (libere şi clasice) Florin Nistor, căruia i s-a alăturat doi mari campioni internaţionali Lozovanu Gheorghe – medaliat cu argint la Campionatul European 2017 din Stuttgart şi Ionuţ Mocanu – medaliat cu argint la C.E. Stuttgart 2017. La seminar au participat zece viitori arbitrii şi treizeci de viitori practicanţi de kureş, alături de elevi ai arbitrului colaborator UDT, Toader Daniel, multiplu campion la lupte și maestru antrenor de lupte clasice.
Scopul întâlnirii de astăzi l-a constituit pregătirea seminarului care se va desfăşura în luna august, organizat de Federaţia Mondială de Kureş. Atunci, însuși preşedintele Federaţiei Mondiale, profesorul Dr. Ibrahim Öztek, va fi prezent și va înmȃna diplomele şi atestatele pentru cei care vor absolvi cursul.

0 comentarii:

Articole

Blogger templates made by AllBlogTools.com

Back to TOP