Motto

Noi vrem..Voi vreti..Ei..NU prea vor sa traim cu totii bine!

Tatar

"Je n'aime pas vos idées, mais je me batterai jusqu'à la mort pour que vous puissiez les exprimer" .... "Nu-mi plac ideile Dumneavoastră, dar voi lupta până la moarte pentru ca Dumneavoastră să le puteţi exprima". (Lui Voltaire i se atribuie fraza, considerată deviză, . a toleranţei)
Cand ti-e frica doar de Dumnezeu, nu ti-e frica de nimeni; cand nu ti-e frica de Dumnezeu ,ti-e frica de toti si de toate. Dumnezeu sa ne fereasca de cei care Nu au frica de Dumnezeu!!!

marți, 30 septembrie 2008

Daruri pentru copiii orfaniDaruri pentru copiii abandonaţi în Spitalul din Medgidia
Articol preluat din telegraf(cotidian local din judetul Constanta)
Tatian IORGA (tatian.iorga@telegrafonline.ro)
Preşedinte Fundaţiei „Timpuri Noi” din Medgidia, Naim Belgin, a încercat să aducă bucurie în sufletele copiilor orfani în luna care se încheie odată cu sărbătoarea musulmanilor, Ramazan Bairamul, oferindu-le micuţilor aflaţi în grija asistenţilor maternali, precum şi copiilor abandonaţi în secţia de Pediatrie a Spitalului Municipal Medgidia cîte un pacheţel cu îmbrăcăminte. Fundaţia a realizat această acţiune în colaborare cu nou înfiinţata Uniune Democrată Tătară, darurile fiindu-le oferite nu doar copiilor musulmani, ci tuturor, indiferent de religie. „Un gest pe care noi îl facem acum, dar durează doar cinci minute, pe cînd aceşti oameni care îi ingrijesc, fie ei asistenţi maternali, fie asistente ale secţiei de Pediatrie, s-au înhămat la ceva care durează 24 de ore din 24. Trebuie să ne preocupe mai mult soarta acestor copii, să ne aducem aminte că sîntem oameni”, a spus Naim Belgin.

0 comentarii:

Blogger templates made by AllBlogTools.com

Back to TOP