Motto

Noi vrem..Voi vreti..Ei..NU prea vor sa traim cu totii bine!

Tatar

"Je n'aime pas vos idées, mais je me batterai jusqu'à la mort pour que vous puissiez les exprimer" .... "Nu-mi plac ideile Dumneavoastră, dar voi lupta până la moarte pentru ca Dumneavoastră să le puteţi exprima". (Lui Voltaire i se atribuie fraza, considerată deviză, . a toleranţei)
Cand ti-e frica doar de Dumnezeu, nu ti-e frica de nimeni; cand nu ti-e frica de Dumnezeu ,ti-e frica de toti si de toate. Dumnezeu sa ne fereasca de cei care Nu au frica de Dumnezeu!!!

luni, 13 octombrie 2008

UDT sprijina categoriile defavorizate


Articole


Observator de Constanta(cotidian local-jud Constanta)
UDT se pregateste de alegeri

Marţi, 14 Octombrie 2008

In urma cu doua zile, Uniunea Democrata Tatara s-a intalnit intr-o sedinta extraordinara pentru a pune la punct ultimele detalii cu privire la alegerile generale din aceasta toamna. Unul din cele mai importante puncte dezbatute in cadrul intalnirii a fost desemnarea responsabililor care vor intocmi proiectele referitoare la constructia orfelinatului si a caminului de batrani in judetul nostru. Tot la sedinta de duminica s-au trecut in revista punctele solutionate, si anume: alocarea unei sume de bani pentru moscheea din Gradina (apa curenta-racordare la retea); racordarea unei familii din localitatea Valea Dacilor (langa orasul Medgidia) la sistemul de alimentare cu energie electrica; acordarea de pachete si ajutoare financiare familiilor nevoiase din Medgidia.

Catalin PALIU


Telegraf(cotidian local-jud Constanta)

Marti, 14 Octombrie 2008
Sprijin pentru copii şi pensionari musulmani

Tatian IORGA (tatian.iorga@telegrafonline.ro)
Uniunea Democrată Tătară (UDT) s-a întrunit, duminică, într-o şedinţă extraordinară, în cadrul căreia membrii UDT au analizat proiectele privind construirea unui orfelinat pentru copii şi a unei case pentru pensionarii musulmani. Secretarul Uniunii, Musin Bolat, a declarat că atît orfelinatul cît şi căminul vor funcţiona, cel mai probabil, la Medgidia, acolo unde “sînt concentraţi cei mai mulţi musulmani din judeţ”. „Nu putem exista fără să dăm importanţa cuvenită trecutului şi viitorului. Cele două instituţii vor fi deservite de personal calificat, care va fi ales din cadrul comunităţii noastre”, a spus Bolat. De asemenea, UDT a mai aprobat alocarea unor sume de bani pentru moscheea din Grădina şi pentru o familie din Valea Dacilor, acordarea a peste 100 de pachete şi bani pentru familiile nevoiaşe din Medgidia, în special pentru cele care locuiesc în condiţii improprii, precum şi ajutorarea copiilor sărmani ai grădiniţei din Castelu cu hăinuţe.

1 comentarii:

Anonim 13 octombrie 2008, 23:58  

Acum am gasit si eu blogul
Nu aveti site?
oricum,
bravo!

Blogger templates made by AllBlogTools.com

Back to TOP