Motto

Noi vrem..Voi vreti..Ei..NU prea vor sa traim cu totii bine!

Tatar

"Je n'aime pas vos idées, mais je me batterai jusqu'à la mort pour que vous puissiez les exprimer" .... "Nu-mi plac ideile Dumneavoastră, dar voi lupta până la moarte pentru ca Dumneavoastră să le puteţi exprima". (Lui Voltaire i se atribuie fraza, considerată deviză, . a toleranţei)
Cand ti-e frica doar de Dumnezeu, nu ti-e frica de nimeni; cand nu ti-e frica de Dumnezeu ,ti-e frica de toti si de toate. Dumnezeu sa ne fereasca de cei care Nu au frica de Dumnezeu!!!

luni, 10 octombrie 2016

Medalii pentru români la C.E. de Kurash

Campionatul European de Kurash: aur si argint pentru Romania
La Amindeo (Grecia) s-a desfăşurat, în perioada 2-3 octombrie, Campionatul European de Kurash (lupte tătăreşti) , la care au participat 30 de ţări. Evenimentul a fost organizat de Confederaţia Europeană de Kurash, în parteneriat cu Federaţia Elenă de Kurash şi Federaţia Internaţională de Kurash. România a fost prezentă cu trei sportivi la trei categorii: 60kg, 73kg, 81kg. La capătul a şase dispute spectaculoase, câştigate în faţa unor adversari puternici, Alex Floris Ferariu a devenit campion european. Foarte aproape de aurul european a fost şi Adrian Gheorghiţă Panaite, la 81kg, care după ce a învins cinci adversari, a pierdut meciul pentru titlu din cauza unui avertisment în plus (la puncte cei doi sportivi se aflau la egalitate). 
 Uniunea Democrată Tătară organizează antrenamente de Kurash în 6  județe din țară,  iar în județul Constanța,  în 5 localități în parteneriat cu Clubul de Judo unde președinte este Timur Gelal,  șeful Comisiei de Tineret și Sport al Uniunii Democrate Tătare.
  Există 20 de stiluri de Kurash, dar numai 5 stiluri sunt mai cunoscute organizându-se și concursuri internaționale. Cel la care sportivii români au   participat în Grecia este stilul din Uzbekistan care este răspândit pe  4 continente.
 Uniunea Democrată  Tătară organizează cursuri, seminarii și antrenamente pentru 5 stiluri: aba gureș, kara kucak, kurash, kureș, gureș.
 De asemenea, Uniunea Democrată Tătară își propune ca în anul 2017 la Campionatul Mondial de Kurash (Stil Uzbekistan) să reprezinte România cu succes, așa  cum au făcut-o și până acum.
  Uniunea Democrată Tătară mulțumește pentru sprijinul acordat  edilului șef al municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, televiziunii locale Media TV Medgidia, președintelui de onoare a Uniunii Democrate Tătară,  Sali Negiat, Clubului de Judo Timur Gelal, sportivilor și tuturor celor care iubesc sportul.
Vă mulţumim!
Persoană de contact :
Naim Belgin-Președinte UDT - Uniunea Democrată Tătară (0724.717.613)
                            Email: udt@udt.ro ,  naimbelgin@yahoo.com,
Sali Negiat: Președinte de onoare al UDT, fost deputat în Parlamentul Romaniei, fost
președinte UDTTMR, fost subsecretar de stat în Guvernul României
Timur Gelal– șef Comisia de Tineret și Sport al UDT, președintele Clubului de Judo partener UDT

0 comentarii:

Articole

Blogger templates made by AllBlogTools.com

Back to TOP